söndag 29 mars 2015

Sommartider!

Då var det dags att ställa fram klockan, utemöbler och ställa in sig på hårda utepass. Sommartid är lika med dags för riktig uteträning. :)

Körde distans ute i torsdags, kändes inte som om det var någon sommartid i luftet. Ösregn och kallt. Klarade tre timmar, hade tänkt två ute och sista timman inne på trainern men av ren lathet körde jag på i regnet. Är så bökigt att komma in blöt, byta om och hoppa upp på trainern. Tänkte även att det är bra att plåga sig lite inför säsongens regniga tävlingar. För sådana blir det garranterat.

Igår körde jag ett pass på trainern efter jobbet 19.30, eller 20.30 sommartid. Lite segt att jobba hela dagen och träna så sent. Men det gick och kändes helt ok.  Känns helt ok idag med efter 9,5 timmar på jobbet. Tillräckligt bra för att ta en sväng till gymmet. Får se hur det känns imon. Ofta kommer ju smällen någon/några dagar efter när jag kört på och vilat för lite.

Nästa vecka blir en bra vecka hoppas jag på. Inväntar ny cykel, wattmätare och några tuffa påskpass med laget. Hoppas på lite skönt vårväder nu när det är sommartid :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar